Partyy


Ta partybilderna med en nypa salt ;-)


Turkiet - dag 7


Turkiet - dag 6


Turkiet - dag 4


Turkiet - dag 3


Turkiet - dag 2


Turkiet - dag 1Home sweet home!

Nu är jag hemma efter en underbart bra vecka i turkiet, på kleopatra beach hotel! Hotellet dög.. dock var maten inte så bra, samma mat ungefär varenda dag. Man blev inte mätt och vi åt ute mer än hälften av dagarna. Så jag vet inte om våran all inclusive var så värd. Aja! förutom det har jag haft en underbar vecka, har träffat massa nya ansikten , festat, solat, tagit det lungt och badat. En vecka som var värd pengarna!! Bilder kommer:-)

Turkiet!

Sitter nu har i turkiet! har det mer an bra just nu och det har kommer formodligen vara forsta och sista ggn jag uppdaterar. Men bara sa ni vet ar allting mer an bra och jag lever i paradiset!!
Vı har traffat flera svenska coola killar. Nu ska jag ga och va med dom och festa vidare. PUSS

sötnosen vill följa till turkiet!


-


Idag lyfter planet, 22:30.

Då är dagen som vi väntat på inne, det är fredag den 19:e Augusti, dagen många av oss skellefteåbor far till turkiet, planet går halv elva ikväll. Men jag, julia, hannah och jonte kommer vara redo på flygplatsen redan nio! Annars så måste jag också erkänna att jag hade svårt att somna igår, vet inte vad det kan berott på men förmodligen att jag längtar så mycket... hehe. Känner mig som ett barn igen som inte kan sova för julafton är dagen efter;-) aja.. nu kan tiden få gå lite fortare så att vi får fara någon gång! Ni andra som läser min blogg, ni får ha det så bra hemma här i regnet:-D!

dirty feets


Forget what we told, before we get to old


Min Finaste Ragnar :-*


gamla turkiet-bilder!


turkiet imorgon!

Jag känner håret resa sig på kroppen, det blir tvärkallt men det är endå varmt i rummet. Är det rysningar jag känner, rysningar av spänning och förväntan eller bara nervositet inför att resan? 
Jag har då världens pirr i magen och jag kan inte riktigt förstå att det är imorgon vi far iväg till turkland. Men det är det, vi kommer då fram på natten vid kanske 2-tiden, då blir det att packa upp lite och sedan bara lägga sig och sova! Morgonen efteråt förväntar jag mig 40+ i skuggan, underbar värme i poolen och i slutet av förmiddagen en bh-rand! Sen på kvällen vill jag bara festa loss att vi äntligen kommit oss fram. Jag älskar utlandet, jag älskar miljön, jag älskar allt.. förutom de klängiga turkarna. MEN det brukar bli och kommer bli en UNDERBAR resa! 6:e gången jag far till turkiet också, score!
vi ses i turkiet! :d

tell me it's gonna be alright


PDOL - fredag & lördag

FREDAG
LÖRDAG

jag är så tom, utan dig.

Du var min bästa vän, du är fortfarande min bästa vän.. Varför blev allt som det blev, varför slutade allt upp som det gjorde. Jag saknar dig mer än vad jag någonsin gjort. Jag har förlåtit saken som gjorde att vi gled ifrån varann, för jag vet att folk gör misstag. Men något/någon la sig i vårat vänskapsband just då.. och det gjorde att ingenting kommer bli som förut igen mellan oss. Och det smärtar inom mig, så mycket som om någon skulle sticka kniven i mitt hjärta. För livet är så mycket sämre utan dig vid min sida. Jag vill ha dig vid min sida.. hör du det?!? .. kom tillbaka.....

Vi var som helan och halvan, jag och du. Vi hade endel gånger exakt samma åsikter och endel gånger kunde vi bli sura på varann för att våra åsikter var helt olika.. Men när jag tänker tillbaka på det så ler jag. För tiden från när jag träffade dig har jag känt mig helare än någonsin även fast jag kanske inte alltid visat det. Men så är det. Och nu känner jag mig bara halv, någonting saknas. DU SAKNAS. jag vill ha tillbaka dig. Nu.. älskar ju dig så högt.
Tumblr_lpswqpky7q1qih7s7o1_500_large

.

6051751439_4d2eea5a07_z_large

2

Hejsan! Onsdag idag och det betyder.. endast.. 2.. dagar KVAR tills.. TURKIET!!!! Jag längtar inte lite, plus att jag måste erkänna att jag börjar få lite resfeber:$ vet inte om det är bra eller dåligt, men jag har det iaf! Hehe
Imorgon blir det att gå på stan ett tag, kanske fara till frisören, sen säga hejdå till bejby! Fast det blir ju bara tills fredag när vi ska flyga iväg! Aja.. nu har ni fått lite info, PUSS
hej sexy mamas!!

Fredag och lördag i bilder!

FREDAG


LÖRDAG


-

NU ÄR DET PARTY FÖR FULLA MUGGAR!!!!!


säger godnatt med en bild på jag och elin!


update

Hejsan gårkvällen bestod av Marri, Lisa, Suss, Jonte och Maja! mycket mysigt och roligt att träffa alla, så tack för det ;-). Annars ikväll har jag och jonte varit med några homies och lökat både inne och ute hehe. Aja en kort sammanfattning av igår och idag fick ni;-)
Nu ska vi iaf se film och mysa oss ner under täcket. Puss

Älsklingen♥

-


me miss you very much


♥♥


om 9 dagar bär det av igen!

För två år sedan var jag iväg till turkiet med min familj, i år ska nya foton tas då jag far iväg med min älskling, min syster och hennes kompis. Jag längtar!

-

Tumblr_lplizkoz1d1qazj2jo1_500_large

Tack för igår!

Gårkvällen blev impulsiv och inte precis som vi tänkt att den skulle bli. Det var jag, Elin, Marcus, Jonte, Simon och Vahna! vi var på pokerbacken och hade det grymt, det var mörkt ute och mörkret lystes upp av en eld i mitten av kvällen, marcus var så duktig som gick och hämtade ved till oss! Ena personen var kissnödig konstant, ena var pratsjuk, ena var en klättrande apa, och de andra satt och kollade på de tokiga händelserna som uppstod! Tack för igår ett riktigt trevligt avslut på veckan vill jag lova!! :)

fredagkväll med fint folk!


fredagsafton


Gu vad du är fin Elin!


I'm sorry for everything ending this way..


me love you!


sötare får man söka efter!


Ett stort tack ska ni ha till en asåm dag!

Började med en lugn dag med minigolf och myspys!!


Sen så fortsatte äventyret!!!! bjuder dock bara på 2 enstaka bilder ;-)


I'm back on track

Iallafall för tillfället.. hehe

RSS 2.0