johanna sundqvist

♥- Det började som en svag pust och slutade som en stark vind.

Jag gick i årskurs 4 och hade alla mina år framför mig, då jag såg en flicka vid namn Johanna. Hon såg så snäll och fin ut och det visade sig att det var precis det hon var, fast världens finaste och världens snällaste.
Egentligen började det inge bra för min del haha, för att varje gång jag frågade johanna om hon ville hitta på något så sa hon njaa, jag vet inte. Men jag gav inte upp! jag fortsatte och fråga och fråga och fråga. och till sist var vi med varann varje dag, varendaste dag och vi blev "best friends forever".
Vi skrev i vår "msn-bok" om skvaller och om allt.
Vi började fara hem till johannas farmor och äta raggmunkar, som vi då älskade. Därifrån kom våra smeknamn raggis och raggan, de två raggmunkarna. haha

Vi började femman och vi var med varann varje dag vi kunde. Vi gjorde vårat älsklingsämne, baka, varje gång! och endel gånger gräddade vi inte ens bakelsen, utan vi åt upp smeten som det var. (då började våran tjocka period HAHA) Vi var tvugna att göra extreme makeover på varandra, skärde bort fläsk (på riktigt? njaa!), vi blev helt nya människor haha. och vi tog kort på våra resultat. Före & Efter!
En tid hade vi den sjukaste humorn. Då spelade vi in ett nyhetsmorgonsband, som jag fortfarande har kvar. Det är så sjukt roligt att lyssna på de bandet. Jag skrattar när jag bara tänker på det. "I älskar djur" och "ps. Jag hatar snoppar". Hahaha! våran humor har alltid varit underbar.

I sexan så började fågelskådningstiden. Och varje gång det var fågelskådning så var vi såklart med varann, men sista fågelskådningen blev väl inte som tänkt. Jag tror vi hade en himla otursdag HAHA.
Det började med att Stellan, våran förra lärare var försenad och vi var less på att sitta och frysa. och då sa Johanna "men vart är den där gubbjäkeln?" jag kollade runt hörnet, och gissa vem som stod där? jo gubbjäkeln! HAHA. johanna skämdes (vi vet dock inte om han hörde.. och det får vi nog aldrig veta heller.haha) Han kom och vi pallrade oss upp mot huset trötta och sluta, det började regna och vi fick världens Idé! vi tog på oss plastpåsar, så det täckte hela kroppen. Sen gick vi ut och hoppade studsmatta. och gissa vad som hände? jo självklart brakade studsmattan. hahaha. Vi gick in, vi tänkte att vi skulle vara snälla och laga mat och städa osv (så vi skulle få en mindre utskällning), vi började laga maten. och då bränner det fast i pannan?!? HAHA ojoj. Men vi fortsatte att städa och då skulle johanna limma ihop en sak på soffan och såklart spiller hon limm på soffan, så det blir en fet fläck! HAHAHA den dagen var verkligen något extra! så jag stog och gnuggade med en kniv i pannan och johanna stog och gnuggade på soffan..... skrattretande hahaha.

Vi började sjuan och vi började planera våra framtidsplaner. Vi bestämde att vi skulle starta ett café när vi blev stora, eftersom båda älskade att baka och laga mat. och för att vi fått så mycket beröm på hk:n. haha! hur blir det förresten med den planen johanna? ;) haha.
Vi gick studsmatta tillsammans, fotboll och badminton. och vi älskade det!
Johanna som inte spelat fotboll sen hon var liten, hon skulle testa en dag och när hon sköt. Alla häpnade! hon sköt ju lika bra som oss som spelat enda sen vi var 6-7 år, och hon var 14. och det var så johanna började! och jag kunde inte bli gladare att vi hade ännu en sak gemensamt.

Åttan kom och vi började lära oss att vi hade samma smak på det mesta. fastän vi är rätt så olika, så är vi endå lika på så många sätt. Vi började spela in finfina danser och vi släppte loss mer än ni kan ana.
Åttan gick snabbt, och vi var småfjortisar (speciellt jag,hehe) men det är småkul att kolla tillbaks på. Men vi höll ihop ändå, som vi alltid gjort.

Nian kom, och vi började växa upp hehe. vi kom i tonåren på riktigt! vi började gilla att fota oss själv, även fast vi var tvugna att sitta och redigera om endel bilder i ca en halvtimma för att få den något sådär fin. hahaha

snyggingar

Och inte nog med det så älskade vi att klä ut oss, klä ut oss som emos, skogsarbetare! ja gud vet vad ;)


Sedan började vi ettan och vi kom i olika klasser. det kändes så hemskt, jag har ju som alltid haft dig i min klass hur skulle det kännas att inte ha dig där? jag grät i princip inombords när jag fick veta det. Men jag började tänka positivt! "vi har alltid funnits vid varandras sidor, varför skulle det ändras bara för att vi bytte klasser?"
Tiden gick.. och vi är fortfarande lika bra vänner idag, fastän det kanske inte blir lika ofta vi umgås.

Men du ska veta att du har gjort mig till vad jag är idag, utan dig hade jag inte klarat mig igenom allt jag varit med om. Nog för att vi oftast bara dampar när vi är med varann, eller kör våran snygga röst när vi bakar haha! så har det hjälpt så mycket, bara att du funnits vid min sida. Du förstår, och du ser utan att behöva höra. och du är den mest omtänksamma personen jag känner! fastän vi är helt olika med att uttrycka känslor.
I mina ögon är du min allra bästa vän. ingen klår dig! när jag inte är med dig, saknar jag faktumet om att du gör mig så glad på alla sätt, att du verkligen förstår mig och att våran humor passar ihop som handen i handsken! du har gjort mitt liv så bra, utan dig excisterar jag inte. det ska du veta. du ska också veta att jag älskar dig, så jävla mycket. jag skulle offra min ena arm för dig. eller näe! jag skulle offra hela mig! du betyder så mycket, du betyder guld. jag hoppas vi är vänner föralltid. du är otrolig. best friends forever!

♥♥♥♥♥

Kommentarer
Postat av: Johanna

älskar dig jessica! bästa vän<3

2010-11-02 @ 17:10:34
URL: http://jjohannasu.blogg.se/
Postat av: jonna

Oj. Jag börjar nästan gråta vad fint du skrivit, även om det inte är till mig. Johanna verkar vara en fin vän. Och du Jessica, min lilla stjärna, vet jag ju redan att du är underbar. Äkta vänskap rostar aldrig, kom ihåg det! :-)

2010-11-03 @ 18:52:06
Postat av: erica

jessica,jag får gåshud! så fint!

2010-11-04 @ 14:10:24
Postat av: Paulina

Oj så fint skrivet Jessica! Jag fick gåshud!

2010-11-07 @ 18:35:35
URL: http://pakis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0