What hurts the most.

         http://www.youtube.com/watch?v=lZp6pmgbZyU
                                
                                     :(                             


Somewhere over the rainbow.

Dagen idag har väl varit okej, fick extra lång sovmorgon imorse pga att jag sovde i stan och för att vi började halv tio:) så det var riktigt skönt! fast såklart ska det ju alltid bli stressigt för mig, så jag kom in i klassrummet där det var alldeles knäpptyst och alla kollade på mig,  alltid jag hehe(a)

Sen så hade vi engelska lektion i 50 minuter och efter det hade vi 2 timmars håltimma, lite drygt men endå skönt:)
Sista timman hade vi paddling, haha. Jag och Lisa paddlade i samma kanot. Vi skulle paddla runt kyrkholmen, snacka om jobbigt, på vägen dit när det var motvind! Sen på vägen tillbaka var det ganska så lungt, man gled typ:)

Vi slutade skolan tjugo i fyra idag, då följde jag med Sofia för att kolla på en lägenhet som hon skulle kolla på den låg jättebra till och var jättestilig, men det negativa var väl att det varken fanns dusch eller en spis-.- nåt som verkligen är nödvändigt i en lägenhet och så. Så jag vet inte hur hon tänker göra:) får väl se!

                                                                               

 <3


                                                       

                                     

I have to move on.

                           5 dagar kvar till TURKIET!!!!
  lite pepp:)


Somtimes I just want to go back in time.

Igår så fick jag 2 slingpaket av Maria, tack så mycket:)!
På kvällen igår var jag med Louice och Johanna, vi var ute och gick en bit, inte så långt:) sen efter det så slingade dom mitt hår. Vart lite öm i hårbotten efter dom plockat upp allt hår i hettan, haha:) tack för hjälpen förresten=) 
Sen så behöver vi ju inte avslöja vad vi gjorde på studsmattan igår, hahaha desperata;)

Nu idag har vi sett  film och bara slappat, och jag och louice visade lite dansmoves också, efter filmen haha gullunge:) och nu har båda farit hem så jag sitter här ensam och tråkar, är typ depp:)

Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra, vet inte hur det blir sofia kanske skulle sova över här till imorgon:), jag ska prata med henne! sen måste jag också plugga lite till på tisdag då vi har prov, har inte pluggat något på det, "medecinska termer" fattar inget;] så jag är inte så pepp på prov!

     
                                                                                                                                              saknar dig


You were more then I ever dreamed of.

Visst gör det fruktansvärt ont..
Men du gjorde rätt, man ska följa sitt hjärta!Tack så mycket för allt:)

 <du gjorde mig så glad


You fasten my seatbelt because it´s the law.

hei

         


Do the bad thing, take off your wedding ring.

Igår kväll vart det inte mke att göra, hade tänkt fara på matfesten ett tag men de va ju inte precis det bästa vädret så jag lät bli. Jag satt vid datorn hela kvällen och såg film, camade me folk och åt candy, yummie! Sen så gick tiden fort som satan helt plötsligt hade jag suttit vid datorn i ungefär 6 timmar hehe, för då kom julia och issa hem vid två på natten ungefär:) då fick jag veta lite om deras kväll osv.

Sen så skulle jag gå och borsta tänderna, då sa Issa: 
-nej, borsta inte tänderna!"  då sa jag: 
-haha, varför inte?"  då sa hon:
-för jag ska också göra det om ett tag, när jag ätit upp min godis"  då sa jag:
-okej hur länge är ett tag?"  då sa hon:
-7 minuter!!
Hahhaahahah, hon hade en godis och hade tänkt äta på den i sju minuter, hahaha söt!

                                              


Iallafall så  sitter jag här vid datorn nu och lyssnar på när Julia och Issa pladdrar:)
Vaknade vid nio imorse av att Julia och Issa började prata, så jag har typ sovit 5 timmar inatt, gött=)  
Nu blir det nog att äta frukost tror jag, ni får ha det så bra:) hejsvej!

 


I can almost see it the dream i´m dreaming.

Fredag nu. Idag har det varit en vanlig skoldag precis som vanlig, och nu äntligen är det helg:) höjdpunkten på veckorna, hehe. Efter skolan idag for jag, lisa och sofia ut på stan för att kolla in nya gina tricot som öppnade idag. Hittade en tröja där faktiskt, 149 kronor sen så köpte jag också armband och 2 jackor på cubus hehe.

Efter det så träffade jag Emmy på stan, så nu sitter vi här i pappas lägenhet och funderar på hur kvällen ska bli, fara på matfesten kanske?:)
Vi hade tänkt göra ett videoinlägg haha! Men vi har inga usb -sladdar så det gick ju inte så bra;d


                                      

  

I wish this would last forever.

Allting har varit så svårt.. så svårt! Jag vet inte hur många nätter jag har gråtit mig själv till sömns, det har blivit som en vana för mig... Kan inte föreställa mig ett liv utan dig.

Sen en dag helt plötsligt.. så kom ljuset, du kanske förstod? Jag vet inte vad som hände, mitt hjärta värmdes.. min pappa kom tillbaka!
Men jag har fortfarande en röst i mitt huvud som säger "tänk om det blir värre igen, tänk om det blir som förut" men jag försöker ignorera den rösten och hoppas på det bästa. För du betyder verkligen mer än du anar! 
Jag älskar dig och hoppas att det fortsätter så här. För jag behöver dig i mitt liv..  världens bästa pappa!

                             
                                                                                

I get a flash and i smile

Hej, nu har jag tänkt börja blogga igen:) det är riktigt roligt faktiskt, bara man lägger ner tid på det!

Jag hade tänkt berätta om min nya klass och skola:) vi började ju som sagt förra Tisdagen, gu så det pirrade i magen när man satt i bussen och bara väntade på att få komma fram! 
Till en början trivdes jag inte så mycket i min klass, eller egentligen hade jag inte ens gett min klass en chans, det enda jag ville var att byta till den andra OP klassen för att jag visste att mina andra 2 bästa vänner gick där, men tydligen var man tvungen att vänta minst 2 veckor, för att kunna få byta och då måste man ha ett bra skäl till att göra det.. så jag vet inte hur det kommer bli eller hur jag kommer göra. Och nu när jag har gått ett tag i min klass känns det faktikst rätt bra!:) 
Jag har träffat många nya jätteschyssta vänner, och jag trivs jättebra=) men självklart så saknar jag Johanna och Louice.. och det känns inte så bra! för jag är ju så van att vara med dom varenda skoldag året om..


  jag älskar er


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0