På nyår var första gången jag träffade dig. Jag såg en sån fin kille bakom världens gulligaste leende.. och konstant efter nyårs har vi träffats fram och tillbaka. Jag lärde känna dig bättre och bättre och till sist ville jag inte lämna dig när jag en gång varit med dig. Jag har nu känt dig 4 månader och 16 dagar, det känns som jag känt dig hela livet. Du känner mig ut och in, jag känner dig in och ut!
Du är speciell och du får mig känna mig speciell. I mina ögon har du allt vad en kille ska ha: humor, charm, fina ögon, fin personlighet, underbart leende.. ja och världens varmaste hjärta. Det går inte en dag utan att du säger hur mycket jag betyder just för dig. och sanningen är att för mig betyder du allt.
Nyligen gick vi in i ett förhållande på facebook, som många kanske vet. Men vi har varit kära så långt innan dess, vi har haft tiden i våra liv, vi har båda känt pirret i våra magar, kärleken i kroppen och hur snabbt våra hjärtan slår när vi håller varandra nära. - Jag vill alltid hålla dig nära!
Jag har sagt det många gånger till dig, men nu säger jag det igen: jag älskar digKommentarer
Postat av: Jonathan

Du är bäst i världen i mina ögon. Jag älskar dig också! :*

2011-04-16 @ 17:26:32
URL: http://www.facebook.com/joneratts
Postat av: paulina

nae så sött! jag fick gåshud!!!

2011-04-17 @ 15:41:48
URL: http://pakis.blogg.se/
Postat av: carolina

åååååå! ni är så fina:*

2011-04-17 @ 16:35:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0